Openingstijden

maandag 8:00 tot 21:30 uur
dinsdag 8:00 tot 18:00 uur
woensdag 8:00 tot 18:00 uur
donderdag 8:00 tot 18:00 uur
vrijdag 8:00 tot 18:00 uur
zaterdag Gesloten
zondagGesloten

Afspraak maken
Adres van de praktijk

Fysiotherapie Haren west
Hemsterhuislaan 6
9752 ND Haren (Groningen)

Contact met de praktijk

Telefoon: 050-5344399
E-mail: info@fysiotherapieharenwest.nl

Fysiotherapie en Yoga

Yoga bij lichamelijke klachten

De meeste lichamelijke klachten komen doordat het ergens in het lichaam niet helemaal vrij beweegt. Naast de behandeling van uw fysiotherapeut kunt u zelf ook heel veel doen om er weer bovenop te komen.

Yoga helpt ook bij nek, schouder en arm klachten.

Het maakt soepeler wat vast zit, het versterkt wat verzwakt is. Al is het werken aan uw houding, de wervelkolom losmaken of het weefsel van de schouder weer soepel krijgen. Yoga kan helpt om uw lichaam weer beter in balans te krijgen, juist bij lichamelijke klachten.

Hier komt de ervaring en expertise van Joost de Boer uitstekend naar voren. Al meer dan 20 jaar is hij werkende met de bewegende mens. Als master geschoold Fysio-/Manueeltherapeut & Yogadocent werkzaam bij Fysiotherapie Haren West en is samen met Liana mede oprichter van Healthy Yoga. Ze geven privé les, groepslessen en delen hun ervaring en expertise via anatomische scholingen aan yogadocenten in Nederland en België.

Bij Fysiotherapie Haren West bieden we aangepaste fysiotherapie en begeleiding die specifiek is ontworpen om uw yoga-ervaring te verbeteren en uw lichamelijke klachten te verminderen. Joost combineert zijn diepgaande kennis van het menselijk lichaam met zijn passie voor yoga, en hij kan u ondersteunen op uw reis naar een gezonder en pijnvrij leven.

Zoekt u naar de perfecte oplossing voor lichamelijke klachten die u bij het beoefenen van yoga ervaart? Of wilt u graag yoga inzetten om uw vervelende schouderklachten te verlichten? Bij Fysiotherapie Haren West bent u verzekerd van de juiste begeleiding en expertise! Wacht niet en neem contact met ons op en vraag naar Joost!

Healthy Yoga

Joost en Liana (Healthy Yoga) geven de groepslessen altijd samen, in kleine groepen van maximaal 6-8 mensen. Hierdoor kunnen ze de beste kwaliteit voor u waarborgen. Zeker als er klachten zijn werkt het ideaal om aanpassingen te vinden zodat u veilig en verantwoord kan werken aan uw gezondheid.

Interesse in yoga lessen? Neem dan contact op met Healhty Yoga.

OpeningstijdenFysiotherapie Haren-west

Openingstijden

maandag 8:00 tot 21:30 uur
dinsdag 8:00 tot 18:00 uur
woensdag 8:00 tot 18:00 uur
donderdag 8:00 tot 18:00 uur
vrijdag 8:00 tot 18:00 uur
zaterdag Gesloten
zondagGesloten

Afspraak maken
Bezoekadres Centrum

Fysiotherapie Haren west
Hemsterhuislaan 6
9752 ND Haren (Groningen)