Openingstijden

maandag 8:00 tot 21:30 uur
dinsdag 8:00 tot 18:00 uur
woensdag 8:00 tot 18:00 uur
donderdag 8:00 tot 18:00 uur
vrijdag 8:00 tot 18:00 uur
zaterdag Gesloten
zondagGesloten

Afspraak maken
Adres van de praktijk

Fysiotherapie Haren west
Hemsterhuislaan 6
9752 ND Haren (Groningen)

Contact met de praktijk

Telefoon: 050-5344399
E-mail: info@fysiotherapieharenwest.nl

Onze expertiseHier ligt onze kracht!

Onze deskundigheid is gevormd door ons jarenlang te concentreren en te verdiepen op het gebied van Nek,- Schouder- en Armklachten. Hierdoor zijn wij in staat de meest uiteenlopende klachten en bewegingspatronen van de schouder te herkennen en te behandelen.

Sinds 2008 zijn alle fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Haren West intensief opgeleid door dr. J.D. Stenvers. Stenvers heeft zijn gehele carrière gewijd aan het onderzoeken en behandelen van schouderklachten. Na jaren onderzoek en bestudering van de bewegingsketen van de schouder heeft Stenvers een zeer adequate behandelmethode ontwikkeld die voor de patiënt als pijnvrij wordt ervaren.

Door het uitvoeren van een degelijk lichamelijk onderzoek en de juiste NSA-behandeltechnieken, kunnen wij voor een zeer breed scala aan schouderklachten een behandeling op maat bieden.

Meer over dr. J.D. Stenvers
Schouderklachten bij fysiotherapie Haren-west

AnalyseHerkennen door ervaring

Langdurige schouderklachten zijn uiterst vervelend en dit kan je beperken in het dagelijks functioneren. Om zo goed mogelijk geholpen te worden is het van belang dat er vanaf het begin een juiste analyse en diagnose gesteld wordt.

Bij Fysiotherapie Haren West hebben we ons verdiept in het analyseren van bewegingspatronen van de schouder. Jarenlang onderzoek hiervan heeft aangetoond dat de schouder volgens een vast patroon beweegt. Het goed herkennen van deze bewegingen leidt ertoe dat wij snel een diagnose kunnen stellen en tijdig kunnen starten met de juiste behandeling.

Diagnostiek

Om tot een juiste diagnose te komen is het noodzakelijk om een zorgvuldig beeld te krijgen over hoe de klachten zijn ontstaan en hoe het beloop is geweest. Daarnaast is een volledig lichamelijk onderzoek vereist om inzicht te krijgen waar de klachten vandaan komen en belangrijker nog hoe er van af te komen.

Nekklachten bij fysiotherapie Haren-west
Armklachten bij fysiotherapie Haren-west

Behandeling

Na het vinden van de oorzaak van de klachten stellen wij samen met u een behandelplan op om gericht aan het werk te gaan. Het behandelen van een schouder is een specialisme. De fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Haren-West hebben hiervoor een intensieve opleiding hiervoor gehad. Voor een goede behandeling ben je hier aan het juiste adres.

 

Second Opinion

Fysiotherapie Haren West voert diagnostisch consulten uit voor huisartsen, specialisten en collega fysiotherapeuten.  Langdurige schouderklachten zijn uiterst vervelend en kan je beperken in het dagelijks gebruik. Om zo adequaat mogelijk geholpen te worden is het van belang een juiste analyse en diagnose te stellen. Zijn er twijfels over de voortgang van de behandeling of over de diagnose, dan kunt u bij Fysiotherapie Haren West een advies op maat krijgen.

Heeft u schouderklachten of bent u collega en wilt u ons mee laten kijken, bent u van harte welkom.

Nekklachten bij fysiotherapie Haren-west

Multidisciplinaire samenwerking

Bij onbegrepen klachten en bij zeer pijnlijke schouderproblematiek hebben we de mogelijkheid extra aanvullend onderzoek te doen in samenwerking met de radiologen van het Martini Ziekenhuis in Groningen.

OpeningstijdenFysiotherapie Haren-west

Openingstijden

maandag 8:00 tot 21:30 uur
dinsdag 8:00 tot 18:00 uur
woensdag 8:00 tot 18:00 uur
donderdag 8:00 tot 18:00 uur
vrijdag 8:00 tot 18:00 uur
zaterdag Gesloten
zondagGesloten

Afspraak maken
Bezoekadres Centrum

Fysiotherapie Haren west
Hemsterhuislaan 6
9752 ND Haren (Groningen)